Известие

Collapse
No announcement yet.

Дехидратор климатроник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дехидратор климатроник

Някой знае ли задължително ли трябва да има такъв филтър-дехидратор защото на моята кола не откривам такъв?
    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
    Някой знае ли задължително ли трябва да има такъв филтър-дехидратор защото на моята кола не откривам такъв?
    Да, но зависи от модела къде се намира

Comment

Къде да го търся, на старата 2,4ка беше зад бронята?
      _156_2,4_JTD_136hp_-EX
      156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Къде да го търся, на старата 2,4ка беше зад бронята?
        Проследи тръбите от компресора

Comment

Проследих ги, но няма, за това ме интересува къде трябва да, да не би предишния собственик да го е махнал.
          Attached Files
          _156_2,4_JTD_136hp_-EX
          156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Проследих ги, но няма, за това ме интересува къде трябва да, да не би предишния собственик да го е махнал.
            Колега не от компресора а от кондензера (радиатора) тръбите . Досега не съм срещал при 156 ца но има възможност дехидратора да се намира и в самия радиатор .
            Last edited by alfista 96; d.m.y г., 15:18.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

От радиатора едната тръба влиза в компресора, а другата влиза в датчика от снимката в предния ми пост. В eper също не виждам дехидратор.
              _156_2,4_JTD_136hp_-EX
              156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

От радиатора едната тръба влиза в компресора, а другата влиза в датчика от снимката в предния ми пост. В eper също не виждам дехидратор.
                Гледай тънката, не отива ли първо някъде под калника един вид, отпред. Ако ли не, то нямаш
                Last edited by Alex_26; d.m.y г., 15:30.

Comment

Значи тогава е вграден в радиатора .
                  Attached Files
                  Last edited by alfista 96; d.m.y г., 15:25.
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
                    Значи тогава е вграден в радиатора .
                    +1

Извадка по въпроса от Е-learn:

3 - Air conditioning condenser with drier filter incorporated

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                      Гледай тънката, не отива ли първо някъде под калника един вид, отпред. Ако ли не, то нямаш
                      Само в главата на технически инвалид-карък влиза.
                      Трай си. Направи услуга и не пиши по технически въпроси.
                      И в "твоята" тема те посъветвах.
                      И пак се изпляска. Викаш сега пък няма филтър? Явно в твоята техническа инвалидно-каръшка глава няма филтър, защото там няма нищо и няма и какво да филтрира съответно.

п.п. При теб филтъра се намира от другата страна (на отворите за вход-изход от него) на радиатора и е "залепен" за него. Фреона влиза в радиатора, отива до другия му край, минава през филтъра и започва да се върти през радиатора и накрая излиза от същата страна от където влиза. За това и не го виждаш на първо четене от страна на компресора.

п.п.2 Съвет - друг път не чети глупостите на техническия инвалид-карък (Alex_26), защото не знае какво говори и просто ще ти загуби времето и парите понякога.
                      Last edited by BO; d.m.y г., 16:09.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Ауууууууу, това съм го пропуснал . Спри се бе човек !!!!!!! Стига писа глупости!!!!!

Comment

Working...
                        X